REMA 1000 planlægger ny butik og boliger i Sønderborg på stort område

Foto: Sønderborg Kommune.
dato

Stor udvikling i Sønderborg: REMA Etablering A/S køber grund til ny dagligvarebutik og boliger

En betydelig handel er netop blevet afsluttet på B.S. Ingemanns Vej 1 i Sønderborg, hvor REMA Etablering A/S har overtaget et område på 7.500 kvadratmeter. Firmaet har planer om at revolutionere området med opførelsen af en splinterny dagligvarebutik samt cirka 26 boligenheder, hvoraf mindst 8 vil være tilegnet ældre borgere, sikrende dem passende og behagelige leveforhold i byens hjerte.

Den tiltagende udvikling foregår på en grund nabo til Sønderskovhallen, og projektet forventes at blive en betydelig forstærkelse for lokalområdet. Sønderborgs borgmester, Erik Lauritzen, har offentligt udtrykt sin glæde og optimisme i forhold til projektet, mens Jan Poulsen fra REMA Etablering A/S ivrigt ser frem til at påbegynde byggeriet og arbejde tæt sammen med Sønderborg Kommune.

Parterne bag projektet sigter mod at have lokalplanen færdiggjort i god tid, så byggeriet kan iværksættes i sommeren 2025. Derudover medfører projektet en omlægning af cykelskure og stisystemer tilknyttet nærliggende Sønderskovskolen samt en ny inddeling af indkørsler og parkeringsarealer ved Sønderskovhallen. Alle interesserede parter opfordres til at indsende deres ansøgning til lokalplanen senest den 1. juni 2024.

For yderligere oplysninger om projektet kan borgmester Erik Lauritzen kontaktes direkte, eller man kan henvende sig til Jan Poulsen gennem REMA 1000's kommunikationschef, Jonas Schrøder. Sønderborg Kommune står også til rådighed med informationer og bistand ved henvendelse til deres kontor på Rådhustorvet i Sønderborg.

http://us4.campaign-archive.com/?u=5f3762aadd5d312003cf9cc61&id=dfda9a023e

Kilde: Sønderborg Kommune