SSA eller SSH søges til Specialist team samt blandet dag og nat

Profilbillede
dato

SSA eller SSH søges til hjemmeplejen Nordals.

Søg jobbet der giver mening og hvor du kan gøre en forskel, som social- og sundhedsassistent eller social- og sundhedshjælper i den kommunale hjemmepleje, Sønderborg Kommune.

Hjemmeplejen Distrikt Nordals, Nørreled 31, 6430 Nordborg søger pr. 01.07.2024 eller snarest muligt en social- og sundhedsassistent eller Social og sundhedshjælper i en fast stilling i dagvagt i en af vores teams på 37 timer/ ugentligt, eller efter aftale

Der skal forventes weekend arbejde hv. 3 weekend, har man behov for at arbejde hv.2 er dette også en mulighed.

 

I jobbet vil du arbejde med helhedspleje i borgerens hjem, hvor vi tager afsæt i værdierne Engagement, Dialog, Samarbejde og Anerkendelse, såvel i mødet med borgere, de pårørende, samt i det kollegiale fællesskab.

 

Fagligt kommer dine kompetencer i spil i komplekse borgerforløb fx hos borgere med kroniske lidelser, borgere med demens eller terminale plejeforløb.

Du vil arbejde med uddelegerede sundhedslovsydelser. samt rehabiliterings ydelser. Du har kendskab til velfærdsteknologi, frivillige netværk, hjælpemiddelområdet, og du kan navigere i VAR. Du har et ønske om at lære mere og lære fra dig.

Personligt søger vi dig som er kreativ, løsningsorienteret, åben for samarbejdet med andre fagligheder, du kan håndtere et konstant flow i borger tilgangen, du har it flair, viden om,-  eller ønske om at arbejde rehabiliterende. Du er positiv og flexibel og har flair for at lære fra dig. Du er mødestabil.

Der er stort fokus på, hvordan kommunerne bedst muligt sikrer, at ældre får en god og værdig ældrepleje. En lang række kommuner afprøver for tiden nye former for organisering. Vi arbejder efter en ’Sønderborg-Model’. I Sønderborg-modellen er medarbejderne organiseret i et tværfagligt borgerteam på ca. 12 medarbejdere, der består af sygeplejersker, sosu-assistenter, sosu-hjælpere, ufaglærte, daglig leder og en ergo-/fysioterapeut, som dækker alle vagtlag og herudover er der et tæt samarbejde med visitator. Tværfagligheden sikres blandt andet gennem teamets møder og tætte daglige samarbejde.

Vores ambition er at højne borgerens oplevelse af mestring, kontinuitet, kvalitet og nærvær. Samtidigt er en central opgave at rehabilitere borgerne til at øge deres selvstændige livsførelse og livskvalitet, ud fra borgerens mål, ønsker og drømme.

Vi vil også øge arbejdsglæden for medarbejdere i ældreplejen og give dem de bedste rammer for at levere personcentreret pleje af høj kvalitet.

Vi tilbyder:

  • Et distrikt med fagligt kompetente og motiverede kollegaer.
  • En arbejdsplads, hvor beslutningskompetencen er lagt ud – så langt som den kan bære
  • En arbejdsplads, hvor arbejdsmiljø, humor og trivsel vægtes meget højt.
  • Vore teams består af engagerede og motiverede Sygeplejersker, SSH ère, SSA ère, afløsere og elever, hvor der er funktioner som f.eks. elevvejledere, arbejdsmiljørepræsentant, demensvejleder og forflytningsvejleder.

Vi søger:

1 medarbejder til vores specialist team

1 medarbejder i blandende vagter dag/nat

Ansættelsesforhold

Løn i henhold til aftale mellem den faglige organisation og Sønderborg Kommune.

Du kan få yderligere oplysninger ved daglig leder Helle Schmidt Andersen på tlf. 2790 0440 eller på mail:  hear@sonderborg.dk

Ansøgningsfrist d. 22/5 2024 der bliver løbende afholdt samtaler


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=ee90592f)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Sønderborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Sønderborg Kommune - Hjemme- og Sygeplejen Nordals, Nørreled, 6430 Nordborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-05-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6045970

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet