Spændende ROBOT-HACKATHON for piger i Universe Science Park

Profilbillede
Marie Nørgaard

Vil du gerne støtte din datter i interessen for naturvidenskab? Så har hun mulighed for at deltage på High5Girls ROBOT-HACKATHON i Universe Science Park Sønderborg.

Der er lagt op til en sjov og samtidig lærerig dag for piger i alderen 13-15 år. Der er masser af robot-sjov på programmet. Det er foreningen High5Girls, der introducerer til robotternes verden. 

Hvordan tænker en robot? På ROBOT-HACKATHON lærer man at tænke som en robot og opleve, hvordan vi kan bruge robotter til at skabe bedre levevilkår for mange mennesker.

Prøv kræfter med nye ting, bliv klogere på samfundet, og vær med til at skabe forandring for mennesker og dyr på vores klode. Man kan tage sin gode veninde med og få en hyggelig dag sammen. 

High5Girls er en forening, der arbejder for at motivere piger i alderen 13–19 til at interessere sig for teknologi og videnskab på en sjov og inspirerende måde.

Til denne hackathon skal der bl.a. kodes robotter i FUF-Naturvidenskabshuset ved Universe Science Park. Det er rigtigt sjovt at kode – og alle kan være med, lover High5Girls i deres pressemeddelelse.


Campen er gratis og der er forplejning.

Tid: Den 26. september fra klokken 9-15

Sted: Universe Science Park

Antal deltagere: Der er plads til 12 piger

Et par dage før campen får du en velkomstmail med nærmere informationer og telefonnumre til Hig5Girls. 

Du kan tilmelde dig her på High5Girls’ hjemmeside .

Kilde: High Five Girls