Søges: Security Assistant til Danfoss Security - Skab tryghed og sikkerhed

Profilbillede
dato

Jobbeskrivelse

Danfoss Security søger en Security Assistant, der aktivt skal indgå i beredskabet på Campus Nordborg.

Du bliver en del af Danfoss Global Services, Security, og indgår i et tæt samarbejde med 21 engagerede kolleger i en afdeling kendetegnet ved stærkt sammenhold og effektivt samarbejde. Du får en alsidig stilling, hvor du dagligt har kontakt med en stor gruppe mennesker og løser mange forskelligartede opgaver.

Jobansvar

Som Security Assistant er din primære opgave at sikre tryghed og sikkerhed for Danfoss Danmark. Du vil håndtere forskellige ansvarsområder, herunder servicering af både interne og eksterne kunder med adgangskontrol, beskyttelse af Danfoss' aktiver, kontrol af personer og køretøjer, samt videoovervågning af de forskellige lokationer i Danmark. 

Du vil også deltage i beredskabs- og forureningsbekæmpelse, samt sikring og overvågning af vores bygninger. Derudover vil du assistere med præhospital indsats på vores nødbehandlerbil, der dækker det nordlige Als i samarbejde med Region Syddanmark. Du vil være en aktiv del af afdelingens skifteholdsarbejde.

Yderligere arbejdsopgaver kan omfatte: 

  • Vagt og service
  • Parkeringstilladelser, Id-korts administration og adgangstildeling
  • Håndtering af dør- og rumalarmer
  • Respons på ABA-alarmer og brandtryk
  • Udarbejdelse af forholdsordre og SOP’er


Det er afgørende for din succes i jobbet, at du er med til at skabe rammer, der gør, at vi kan yde den bedste servicekvalitet til de mennesker, vi møder i det daglige arbejde.

Baggrund og evner

Din baggrund kan være inden for sikrings- og/eller beredskabsfaglige områder. Danfoss Security står for yderligere uddannelse idenfor beredskab, sikring og præhospitale opgaver. Det er vigtigt, at du kan kommunikere flydende på både dansk og engelsk, og det er en forudsætning, at du har et gyldigt kørekort i kategori B.

Som person er du en udadvendt med gode kommunikationsevner og altid er klar til at tage ansvar og yde høj service. Sidst men ikke mindst er det afgørende, at du formår at handle ansvarsfuldt og rationelt selv i pressede situationer.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Sønderborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

DANFOSS A/S, Nordborgvej, 6430 Nordborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 12-07-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6051744

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet