Rema 1000 i Dybbøl modtager anerkendelse for sit sociale ansvar på arbejdsmarkedet

Foto: Sønderborg Kommune.
dato

Den 26. januar blev Rema 1000 i Dybbøl hædret med Sønderborg i Arbejde-prisen 2024 ved en ceremoni afholdt på EUC Syd i Sønderborg.

Prisen tildeles årligt af Sønderborg i Arbejde's styregruppe til en virksomhed, der har gjort en særlig indsat for at tage et substantielt socialt ansvar.

Rema 1000 Dybbøl blev konsekvent udpeget som prismodtager i 2024 for sit ydmyge engagement i at hjælpe unge, især dem på kanten af arbejdsmarkedet. Forretningen har i løbet af de seneste år ansat et væsentligt antal unge mennesker, hvilket har spillet en afgørende rolle i at styrke deres tilknytning til arbejdsmarkedet.

Butikken er også kendt for at gå et ekstra skridt i at hjælpe sine medarbejdere med at øge deres arbejdstimer og dermed fremme deres selvstændighed fra offentlig støtte.

De tre andre virksomheder, der var indstillet til præmien, var Agramkow Fluid Systems A/S, Bauhaus Sønderborg, og Føtex Sønderborg.

Ved præmieoverrækkelsen blev kunstværket 4KLØVER, skabt af kunstnergruppen Azur, overdraget til Rema 1000 Dybbøl som en del af hæderen.

Sønderborg i Arbejde er et partnerskab mellem Sønderborg Kommune, uddannelsesinstitutioner, virksomheder og fagforeninger. Dens centrale formål er at fremme et robust og fremtidssikret lokalt arbejdsmarked, hvor virksomheder trives, og det størst mulige antal mennesker har adgang til god beskæftigelse.


http://us4.campaign-archive.com/?u=5f3762aadd5d312003cf9cc61&id=02786180eb
Kilde: Sønderborg Kommune