Oplev nye salmer i Nordborg Kirke

dato

Nordborg Kirke inviterer til en aften fyldt med musik og fællessang, når organist Stine Möglich og præst Sophie-Lønne Hundebøll præsenterer deres 12 nyskrevne salmer. Kom og del denne unikke musikalske oplevelse torsdag den 26. september 2024 kl. 19.00.

En aften med nye salmer
Organist Stine Möglich og præst Sophie-Lønne Hundebøll har i fællesskab skrevet 12 nye salmer, som de glæder sig til at dele med menigheden. Arrangementet i Nordborg Kirke byder på en unik mulighed for at lytte til og synge med på de nye salmer, og der vil også være mulighed for at skåle i bobler.

Salmer der rører og genkendes
For Stine og Sophie-Lønne er en god salme én, hvor tekst og musik går op i en højere enhed og kan læres hurtigt. De håber, at salmerne vil røre deltagerne og skabe genkendelse. "En god salme skal kunne mærkes og sætte noget velkendt i et nyt lys," siger de.

Motivationen bag
Begge kunstnere har en stærk trang til at udtrykke sig – den ene gennem musik og den anden gennem ord. Deres største motivation er tanken om at kunne give noget godt videre til andre med deres arbejde. De prøver løbende salmerne af i gudstjenester, så menigheden allerede har fået en smagsprøve på deres værker.

Praktisk information
Dato: Torsdag den 26. september 2024
Tid: Kl. 19.00
Sted: Nordborg Kirke, Tontoft 1, 6430 Nordborg
Arrangør: Alle

Kom og vær med til en aften, hvor nye salmer bliver levende gennem sang og musik i Nordborg Kirke. Vi ses og synges!

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut