Ole og teamet følger din boligdrøm til dørs

Foto: Ole Bredgaard // Nybolig Guderup.
Profilbillede

Ole Bredgaard er oprindeligt udlært i bankverdenen og har ligeledes haft en ledende stilling som filialchef i det gamle Nordea. I midt-90’erne flyttede Ole fra Fyn til Als, hvorfra han med sin erhvervelse af uddannelsen kunne tilskrive sig den beskyttede titel som ejendomsmægler.

Som følge af en syv-årig ansættelse hos sin tidligere chef, Per Kirkegaard, faldt det sig naturligt, at Ole skulle overtage mæglerforretningen, der dog havde et par administrative og praktiske udfordringer med sig:

“Der gik lidt tid med at få alle detaljerne på plads, da en direkte overdragelse af den private mæglerforretning ikke var mulig”, husker Ole og tilføjer, at han derfor måtte finde et nyt sted og tilmed etablere en ny forretning. 

“Nybolig i Guderup fik tag over hovedet i den gamle slagterbutik i Vestergade 13. Alt måtte bygges om, men butikkens beliggenhed havde folk jo i forvejen et godt kendskab til,” lyder det positivt fra ejendomsmægleren.

Geografisk set dækker Nybolig i Guderup hele området på den godt 320 kvadratkilometer store ø i Lillebælt, hvor Ole især fremhæver den fantastiske og helt enestående natur, som er at finde på samtlige dele af Als. 

Lokalkendskabet er godt - og med den erfarne og engagerede tilgang, er kunderne ligeledes sikret den helt rigtige pris, hvad enten det drejer sig om køb eller salg af villa, rækkehus, ejerlejlighed, sommerhus eller nedlagt landbrug. 

“En stor del af vores omsætning hviler primært på fritidshusene og private villaer. Vi har dog et stort og stærkt kompetencefelt, der tillige inkluderer nedlagte landbrug og landbrugsejendomme, som ikke længere er i drift," fortæller indehaveren af Nybolig i Guderup.

“Vores kundesegment er bredt. Vi har kunder i alle aldre - og lige såvel som udvalget af boliger er meget forskelligt, ser vi også en bred forskellighed blandt vores kunder,” forklarer Ole og hentyder til førstegangskøbere, ‘gengangere’, tilflyttere og folk, som er vendt tilbage til sin hjemstavn. 


Foto: Ole Bredgaard // Nybolig Guderup

Finanskrisens slør spørger stadig
Hussalgets udvikling bærer til tider præg af finanskrisen, der på kraftig vis også ramte Als for godt ti år siden, og som den dag i dag stadig ‘trækker spor’. 

Efter Oles udsagn at dømme har et stort antal af øens fraflytninger og ligeledes fyringer hos Danfoss, som ligger lidt længere oppe ad gaden, haft direkte indflydelse på huspriserne og antallet af hussalg på hele Als.

“Det har tidligere været lidt problematisk at få finansieret bolighandlerne. Det har naturligvis afspejlet sig med en nedgang i antallet af hussalg og generelt påvirket hele ejendomsmæglerbranchen i området,” mener Ole, der, med sine mange år som forhenværende bankmand, naturligvis har en udvidet indsigt i flere økonomiske aspekter. 

Til trods for de sidste par års pandemi - og for manges vedkommende en række uforudsete økonomiske udfordringer - har Nybolig i Guderup til gengæld haft en sund og travl forretning.

“Sommerhusene er stort set blevet ‘revet væk’, og vi har oplevet en forøget tysk tilvandring, som generelt har været gældende for hele det sønderjyske område. Køberne har søgt uden for bygrænserne, hvor der er god plads og masser af luft omkring dem,” fortæller Ole og tilføjer, at køberne på det nærmeste har kastet sig over de fritliggende ejendomme og huse ude på landet.

Nye projekter og tro på tingene
Nybolig i Guderup oplever igen en stigende efterspørgsel på boliger, som uden tvivl kan hægtes sammen med den erhvervsmæssige drift i området. Indestængtheden venter på at komme ud og på nuværende tidspunkt udspiller der sig en mangel på boliger til private kunder.

Ejendomsmægleren og indehaveren af Nybolig i Guderup ser dog fortrøstningsfuldt på det:

“Inden ganske få år kommer vi til at opleve en markant udvikling og stigning i antallet af besøgende og turister til Als takket være initiativtagerne bag projektet Nordals Ferieresort.”

Bitten & Mads Clausens Fond har i samarbejde med Sønderborg Kommune og Linak stiftet Udviklingsselskabet Nordals Ferieresort, der i 2024 forventes at stå færdigt med et særdeles attraktivt ferieresort, som dækker et areal på intet mindre end 180 hektar.

Det omfattende projekt vil tiltrække en betydelig mængde turister og tilmed skabe et flertal af arbejdspladser, der også anses som en betragtelig fordel for henholdsvis øens liv og vækst, samt ejendomsmæglerens forretningspotentiale.

“Samarbejdet mellem de tre initiativtagere har og får en afgørende betydning for Als. Ferieresortet og al dens aktivitet omkring sig udgør en stor del af øen. Og jeg vil gå så langt som at sige: uden initiativtagerne - ingen aktivitet,” slutter den meget forventningsfulde mægler, Ole Bredgaard.

Har du et hus eller en ejendom, som du ønsker at sælge?
Leder du efter bolig eller fritidshus på Als?
Så kan du kontakt Ole Bredgaard hos Nybolig i Guderup på linket her.


Foto: Ole Bredgaard // Nybolig Guderup

Du altid velkommen til en uforpligtende snak om boliger, boligmarkedet og boligøkonomi.

Nybolig i Guderup er en del af Nybolig-kæden og kan derfor tilbyde et landsdækkende samarbejde. Desuden samarbejder de med Nykredit, Gjensidige forsikring og en lang række landsdækkende, regionale og lokale pengeinstitutter.
Alt sammen er med til at sikre dig den bedste rådgivning omkring finansiering og forsikring af din bolig.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Redaktionen