Nybolig Guderup giver flere muligheder for kunderne

Indehaver af Nybolig Guderup Ole Bredgaard (Foto: Nybolig Guderup)
Profilbillede

Nye emner skal tilføjes til salgspuljen hos Nybolig Guderup, så kunderne har mere at vælge imellem. 

Nybolig Guderup, ejet af ejendomsmægler Ole Bredgaard, stræber efter at udvise omhu og professionalisme i alle de sager, de håndterer. Lige nu arbejder Nybolig Guderup på at få gjort kunderne opmærksomme på, at vi tilbyder noget markedsføring, som ingen andre kan tilbyde.

"Vi ønsker at øge kendskabet til vores butik og tiltrække flere mennesker, der søger den service, de fortjener og forventer," fortæller Ole Bredgaard.

Hos Nybolig Guderup går man langt for at sikre en høj kvalitet, og alle medarbejdere har den nødvendige viden, der skal til for give den rette vejledning. 

"Vi møder alle vores kunder i øjenhøjde og sætter service i højsædet. Vi følger vores kunder hele vejen og sørger for alle nødvendige dokumenter som skøde og lignende. Vores kunder behøver derfor ikke at gå til andre end os. Vi er et team af veluddannet personale, og jeg som ejendomsmægler har gennemgået den relevante uddannelse," lyder det fra Ole Bredgaard. 


Nybolig Guderup på Vestergade 13 (Foto: Privat)

Ny markedsføring skal tiltrække de rette kunder 
Nybolig Guderup har stor fokus på markedsføring på alle niveauer og platforme. De er til stede online og udnytter de digitale kanaler til at nå ud til potentielle kunder. Samtidig er de synlige i det lokale miljø, og gør hvad de kan for at være en integreret del af lokalsamfundet.

"Vi mener, at en vellykket markedsføring er afgørende for at tiltrække de rigtige købere og sælgere," udtaler Ole Bredgaard.

Nybolig Guderup er stolte af deres indsats for at sikre, at deres kunder får den bedst mulige service. Med et fokus på omhu, uddannet personale og markedsføring på flere niveauer er det virksomhedens ambition at være den foretrukne ejendomsmægler i området.

Du finder meget mere om Nybolig Guderup v/ejendomsmægler Ole Bredgaard på deres Facebookside og hjemmeside.

Besøg Nybolig Guderup v/ejendomsmægler Ole Bredgaard på adressen Vestergade 13 i 6430 Nordborg.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Nybolig Guderup v/ejendomsmægler Ole Bredgaard