Kom til Tour-optakt film i Nordborg Bio

Profilbillede

I juli står den på Tour de France i det sønderjyske. Der er dog masser af Tour inden da. Nu kan du nemlig komme til Tour-optakt i biffen i Nordborg med filmen ’Holy Tour’ allerede d. 26. marts.

Det store samtaleemne for mange danskere hen over sommermånederne vil i år uden tvivl være Tour de France. Og ekstra spændende bliver det da også, når de mange cykelryttere d. 3. juli drøner forbi i det sønderjyske.

Som del af Grand Depart kommer den store flok af cykel-entusiaster fra hele verden nemlig til Sønderborg. Og har du ikke helt styr på ruten, historien eller hvem du skal holde med, så er der rigelig med tid til at få styr på dette.

Du kan såmænd starte i Nordborg Bio allerede i slutningen af marts – her vil der være masser af filmiske klip for alle Tour de France fans.

’Holy Tour’ til Tour fans

Det er filmen ‘Holy Tour’, der vises i Nordborg Bio d. 26. marts. Verdens største cykelløb vil nemlig ikke være det samme uden de mange ivrige og engagerede fans, der hvert år samles langs strækningerne på ruten.

Filmen hylder bl.a. disse gæve folk, der samles på strategiske punkter langs vejene. Filmen illustrerer sporten, men i høj grad også mentaliteten bag – både hos fans og cykelryttere. 

Ud over film, så byder denne aften også på mulighed for at tage et kig på det udstyr, der bl.a. gøres brug af i denne ekstreme cykelsport.

Holdkaptajn Jan Petersen fra Team Rynkeby vil på aftenen stå for præsentation af såvel udstyr som ernæring anvendt under det hårde løb – en spændende aften, der måske kan give dig endnu mere viden om Tour de France før det går løs i Sønderjylland. 

Kilde: Redaktionen
Mød redaktionen
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Schrøder Rasmussen ssr@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emil Vincent Jensen evj@vores-mediehus.dk