Kok til nyt gastronomisk projekt

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

SERWIZ er en virksomhed i rivende udvikling, der drifter kontrakter inden for både Soft FM og catering. Vi er specialister inden for branchen og nørder i miljørigtige certificeringer, bæredygtighed, velfærd og vigtigst af alt de gastronomiske smage. Vi er engagerede og nærværende i udførelsen af vores services – og vi samarbejder med landets bedste leverandører – store som små. Hos SERWIZ er vi transparente i alt hvad vi gør, og ser kundeforholdene som partnerskaber. Vi tror på, at med den tilgang kommer vi tættere på kunden, og omvendt!

I forbindelse med implementering af nyt gastronomisk koncept søger vi faglærte kokke, der kan bidrage til vores kundes kommende Customer Journey. Vi nytænker mad på alle leder og kanter og vi leder efter dig, der gør det samme. Du har et innovativ mindset og tør udfordre måden, vi og vores kundes medarbejdere tænker mad på. Du får frihed og rum til at lade kreativiteten blomstre, hvor du er med til at overraske på smage, konsistens og anretninger. Vi leder efter dig som er idérig, overgår forventninger og har en æstetisk sans. Udover tilberedning og anretning af råvarer, bliver du en del af:

  • Menuplanlægning
  • Bestilling og indkøb af varer
  • Involvering i arrangementer
  • Sparring med dygtige kollegaer
  • Sædvanlige rengøringsrutiner, så alle bliver færdige.
Vi forventer, at du - udover at være dygtig til at lave mad - forstår vigtigheden i at tage ansvar for opgaverne, hjælper til hvor der er behov, og kan indgå i forskellige samarbejder på tværs. Sidst men ikke mindst, skal du kunne lide at være den, der lærer fra sig – men også være den, der lærer nyt.

Din profil
Dit forhold til mad er som en god romantisk komediefilm. Det ender altid godt. Du har indgående kendskab til den gastronomiske verden, har faglig gastronomisk viden og er med på beatet. Du er uddannet (faglært) kok, og har erfaring fra lignende stillinger. Er du (også) uddannet bager eller brødentusiast, er det et plus, da vi og vores kunde elsker hjemmebag. Du er af natur målrettet, ambitiøs, nysgerrig, glad og ordentlig i alt, du foretager dig. Det lægger i din DNA at tænke anderledes, være imødekommende og serviceminded. Du tager ansvar for din daglige station og andre opgaver, skaber struktur og synes, det er sjovt at gå på arbejde, når ikke to dage er ens.

Vi tilbyder
En fuldtidsstilling på 37 timer med arbejde i dagtimerne fra kl. 06 til 14. Nogle dage kan der forekomme vagter fra kl. 11.00 til 19.00 efter vagtplan.

Du bliver en del af en virksomhed som er i vækst, fuld af godt humør og gode kollegaer. Du får gode ansættelses- og arbejdsforhold, hvor der er plads til faglige og personlige udviklingsmuligheder. Ansættelsesvilkår efter Kantineoverenskomsten mellem DI SBA og 3F, og sundhedsordning.

SERWIZ er omfattet af SBA's Servicenorm, som er vores garantimærkning til dig, om at være en ordentlig og ansvarlig arbejdsgiver.

Ansøgning
Er du den kok vi mangler i vores team? Søg stillingen, vi vil bestræbe os på at vende retur snarest det er muligt på trods af ferieperioden.


INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Sønderborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Serwiz, Knud Højgaards Vej 7, 2860 Søborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=2386&ProjectId=143670&DepartmentId=18982&MediaId=4622&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5860367

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet