“Jeg ved aldrig, hvad der sker, når jeg møder om morgenen”

Profilbillede

Jørgen Bundgaard har været i tøjbranchen i 30 år, og i 22 år har han haft sin egen butik, Bundgaard Tøj, i Nordborg. Selvom han har været i branchen længe, syntes han stadig, det er spændende, når han møder ind om morgenen.

“Jeg elsker, at jeg ikke ved hvad der sker, når jeg møder om morgenen på arbejde. Jeg aner ikke, hvad der sker i løbet af dagen. Den uforudsigelighed der er i det, synes jeg er spændende.”

Menneske kontakten er også en grundsten for Jørgen i hans butik, og han elsker at møde sine kunder, når de kommer ind i butikken. Det er også noget, han prøver at give videre til sine ansatte.

“Det vigtigste for mig er, at vi i er os selv, og at vi er ærlige. At vi ikke tager en maske på, når vi møder på arbejde. Det kunderne møder, er også sådan vi er.”

Bundgaard Tøj har noget til enhver. Halvdelen af butikken er fyldt med alt indenfor sportstøj til både junior, damer og herrer, mens den anden primært er ungdoms- og herretøj. Men nogle gange så blandes linjerne sammen.

“I dag løber tingene meget ind i hinanden. En North Face hættetrøje, er det sportstøj eller herretøj? Der har vi en fordel, vi kan favne bredt”


Jørgen Bundgaard bliver drevet af udfordringer, og han elsker, når ham eller hans medarbejdere kan hjælpe kunder med at finde en løsning på noget, de ikke troede, der var nogen løsning til.

“Jeg bliver drevet af udfordringer, og jeg elsker, når folk kommer med noget, de ikke tror, der kan lykkes, og så vi får det til at lykkes. Det er dejligt, at glæde andre med at finde løsninger, så møder man nemlig så mange glade mennesker.”

Egentlig så har Jørgen ikke så mange drømme for sin butik, han er glad for, hvor han er. Dog kunne han godt tænke sig, at samfundet snart blev lukket lidt mere op, så han kan møde sine kunder igen.

“Jeg vil være her, hvor jeg er. Her har jeg det godt. Men det kunne være dejligt, at vi fik lov til at åbne igen til Marts, så vi kan møde vores kunder igen, og vi kan få lov til at sælge vores tøj igen. Ellers kommer vi til at brænde inde med en masse tøj.”

Du kan se de seneste opdateringer fra teamet i Bundgaard Sport & Tøj på Facebook siden 

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Bundgaard Sport & Tøj // Jørgen Bundgaard