Hot foredrag: Kom positivt igennem overgangsalderen

Profilbillede

Kvinders overgangsalder har i årevis været belagt med tavshed og tabuisering i den offentlige samtale. De seneste år er der dog kommet lidt andre boller på suppen: F.eks er Connie Nielsen aktuel i en TV-serie, hvor overgangsalderen får plads, i form af konkrete problemer med skedetørhed og hedeture.

Rene Toft Simonsen fortæller også ærligt om sin oplevelse af overgangsalderen i bogen: “Jeg er f*cking hot". Bogen beskriver de rutsjeture, som kommer af en faldende hormonproduktion, der kan minde om en teenagers intense og følelsesprægede livsperiode. 

Kan vi egentlig lære noget anderledes om den overgang i kroppen, som alle kvinder vil opleve, når de stopper med at have menstruation?

Det mener læge Søs Wollesen og blogger Vibeke Guldager, der står bag foredraget “Det er COOL at være Hot – når du gør hedeture til opture.” 

Du kan forvente et foredrag i Nordborg, hvor de to kvinder siger alt det usagte, som ellers ikke bliver sagt om overgangsalderen. For selvom det er nemt at grine af overgangsalderens hedeture og tørre slimhinder, så lider mange i stilhed, mens de gennemgår forandringen. 

Og sådan skal det ikke være - man kan godt vende hedeture til opture, mener de to kvinder. 

Både kvinder og mænd er mere end velkomne til foredraget. 

  • Tid: Onsdag d. 3. november 2021 kl. 19:00 - 21:30.
  • Sted: Nørherredhus, Mads Clausens Vej 101, 6430 Nordborg.

Køb din billet her. 

Kilde: Sønderborg NYT: "Det er COOL at være Hot – når du gør hedeture til opture"