Grønne investeringer betaler sig: Nybolig Guderup modtager gulddiplom

Overdragelse af diplomet fra ProjectZero (Foto: Privat)
Profilbillede

Ejendomsmæglerne i Nybolig Guderup sælger boliger med god samvittighed. For nyligt fik de tildelt ProjectZero’s gulddiplom for deres opførelse af solceller.

Det er svært at tage glæden fra ejendomsmægler Ole Bredgaard, der sammen med resten af Nybolig-holdet i Guderup går forrest i kampen for at skabe en grønnere arbejdsplads.

Nybolig Guderup har for nyligt fået installeret solceller på deres bygning, hvilket har udløst et diplom fra ProjectZero, der ønsker at hylde ejendomsmæglernes indsats for at reducere energiforbruget og nedbringe forretningens CO2-udledning.

ProjectZero holder til i Sønderborg og samarbejder med Sønderborg-områdets borgere. Projektet håber på at kunne nedbringe de omkringliggende områders CO2-udledning ved at gøre borgerne opmærksomme på grøn omstilling og alternative energiløsninger. 

Hussalget buldrer afsted
Ud over at have investeret i grøn energi har ejendomsmæglerne også afsluttet mange hushandler på det seneste.

”Vi har generelt mange hushandler i området, og jeg vil derfor opfordre til at opsøge en mægler hos os, hvis man går med tanker om at sælge sin bolig,” fortæller Ole Bredgaard, der er ejendomsmægler i Nybolig Guderup.

“Vi har den generelle udfordring, at vi ikke har huse nok til salg,” fortæller Ole Bredgaard, og uddyber:

”Mange tror, at hushandlen er gået helt i stå – især fordi det er det, som medierne fortæller, men det er ikke korrekt. Der handles stadig i stort omfang, hvilket også er årsagen til, at vi mangler huse til salg.”

Ole Bredgaard ser frem til, hvad foråret bringer for Nybolig Guderup, og han håber på at kunne hjælpe endnu flere med at få fingre i drømmeboligen.

Du finder Nybolig Guderup på adressen Vestergade 13.

Læs mere om Nybolig Guderup v/ejendomsmægler Ole Bredgaard på deres Facebookside og hjemmeside.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Nybolig Guderup v/ejendomsmægler Ole Bredgaard