Egen UI slår rekord - Største sejr i Jyllandsserien

Profilbillede
dato

Egen UIs Herrer Jyllandsserien 2 - Forår 2022 lagde en målrettet indsats for dagen ved lørdagens opgør mod Tjørring IF , da mandskabet besøgte Hessel Arena Kunstgræs 1. Det lykkes for fodboldudvalgsmedlem Prokopek og co. at hente sejren med hjem til Egen UI.

Jan knytter følgende ord til 0-9-resultatet:

"Det blev en historisk storsejr, da Egen UI lørdag gæstede Tjørring IF. Fra kampens start sad EUI på kampen, og sådan forblev det i 90 minutter. Der var simpelthen klasseforskel på de to hold."

"Efter 32 minutter headede Oscar Brodersen Egen os foran på et fremragende indlæg fra Jonas Buch Dahl. Kort før pausen blev det til 2-0, da Jason Lubago headede Jacob Iskovs hjørnespark i mål."

Og man skal holde tungen lige i munden, da 2. Halvleg startede. Egen UI nettede hele syv gange i løbet af de resterende 45 minutter:

51. minut Jacob Iskov på indlæg fra Jonas Buch Dahl
56. minut Jacob Iskov opsnapper en presbold og triller bolden sikkert i nettet til 4-0
60. minut kaptajnen Oscar Brodersen banker bolden op i hjørnet med venstrebenet på en assist fra David Zongwe.
64. minut David Zongwe gør det til 6-0 på et indlæg fra Jonas Buch Dahl.
70. minut debutanten Kasper Jørgensen gør det til 7-0 på forarbejde af David Zongwe.
75. minut 8-0 Kasper Jørgensen på hovedstød efter en genial aflevering fra Jonas Buch Dahl
80. minut Jacob Iskov direkte på frispark, vi tilskriver Jason Lubago en lille assist.

Jan Prokopek kunne fortælle, at holdet slog rekord, og rekorden kunne have været endnu større:

"Det var klubbens største sejr i jyllandsserien, og sejren kunne endda have været endnu større, da vi ramte overliggeren hele tre gange og stolpen en enkelt."

"Der var debut i Jyllandsserien til vores fire unge talenter; Altin Rrahmani, Andreas Nørgaard, Kasper Jørgensen og Oskar Erichs."

"Hele holdet skal have stor ros for at holde sig til konceptet igennem samtlige 90 minutter."

Prokopek viede også sejren til en speciel person for EUI:

"Sejren i dag var til dig Tommy - æret være dit minde"

Efter kampen siger den stolte fodboldudvalgsmedlem følgende:

“Det, som vi fokuserer på, er holdindsatsen, at vi kæmper for hinanden. Vi har fire unge spillere, der debuterede, og som alle klarede sig fint - det er flot.”

Jan uddyber:

“At holde sig til spillerkonceptet 90 minutter, trods en stor føring, det er imponerende flot.”

Den gode præstation betyder, at sejrherrerne fra Egen UI hiver de tre point med hjem og kan bygge videre på de gode takter indtil de møder Kolding IF fredag den 1. april.

Der er kampstart på Guderup Idrætsanlæg klokken 17:45.

Kampens resultat: 0-9 til Egen UI
Række: Herrer Jyllandsserien 2 - Forår 2022

Mål
32'0-1Oscar Brodersen
45'0-2Jason Lubago
51'0-3Jacob Isskov
56'0-4Jacob Isskov
60'0-5Oscar Brodersen
64'0-6David Malaya
70'0-7Kasper Jørgensen
74'0-8Kasper Jørgensen
80'0-9Jacob Isskov

Kilde: Fodboldudvalgsmedlem Jan Prokopek, Egen UI - Herrer Jyllandsserien 2 - Forår 2022