Dyvig Badehotel er kommet i et fint, eksklusivt selskab: Badehotellet er blevet optaget i Relais & Châteux´s guide, som fremhæver verdens mest unikke hoteller og restauranter.
Dyvig Badehotel er kun det sjette etablissement, som er optaget i guiden, der anses for at være i samme liga som den ansete Michelinguide.
Det betyder rigtigt meget for Dyvig Badehotel at være med i den ansete guide:
“Vi er utroligt stolte over, at Dyvig Badehotel er blevet en del af Relais & Châteaux, og vi ser det som en eksklusiv blåstempling af vores unikke hotel. Vi har længe haft et godt øje til Relais & Châteaux, da guiden matcher og understøtter vores produkt og brand på bedste vis. Vi dyrker den
høje kvalitet, den egnsbundne kultur og det varme værtsskab, og det tapper direkte ind i Relais & Châteaux’s dna”, fortæller John Bech Amstrup i badehotellets pressemeddelelse.
John Bech Amstrup, der har været forpagter, direktør og gastronomichef på Dyvig Badehotel siden 2010, blev ringet personligt op af Relais & Châteaux’s præsident, franskmanden Philippe Gombert, som bød badehotellet velkommen i guiden.