Danfoss leverer rekordoverskud

Profilbillede

Den internationale Nordborg virksomhed Danfoss har i 2021 sørget for at generere et overskud, der langt overstiger egne forventninger. Resultatet skyldes i høj grad den grønne omstilling.

I Nordborg ligger en virksomhed, som de fleste lokale kender til – ja som rent faktisk store dele af verden kender til. Danfoss er nemlig i høj grad med til at sætte Danmark på verdenskortet.

Virksomheden leverer teknologiske løsninger til bl.a. opstilling til en grønnere energi, hvilket i den grad er en god forretning.

Danfoss har specialiseret sig i ikke produktion og salg af mekaniske og elektroniske komponenter og systemløsninger, men i høj grad også i forskning indenfor netop deres område.

Bedre resultat en forventet

Den store viden, som virksomheden har akkumuleret op gennem årene, har gjort Danfoss til en kendt spiller på verdensmarkedet med bl.a. EU og USA som handelsplatform.

Danfoss så dagens lys i 1933 og er gået fra 1 medarbejder til 37.000 medarbejdere. Omsætningen ligger år 2021 på mere end 55 milliarder kroner.

De forgangne år har budt på øget vækst, og den høje omsætning er da også langt over forventningerne. Det blev således også til det bedste resultat i virksomheden historie.

Kilde: Redaktionen