Bliv daglig leder og skab værdigt liv for mennesker med demenssygdomme

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Daglig leder til Guderup Plejecenter? 

 

Sønderborg Kommune søger en daglig leder til Guderup Plejecenter. Plejecenteret er beliggende centralt i Guderup by lige op af et naturskønt område. Det nyder vi godt af. Plejecenteret består af 56 lejligheder, hvoraf de 4 lejligheder er vurderingsstuer. Vurderingsstuerne anvender vi til at vurdere hvordan vi kan tilbyde den bedst egnede bolig for det enkelte menneske som har en demenssygdom eller tilsvarende. Vi har samtidig vurderingsstuerne hos os, fordi vi er kommunens specialtilbud til mennesker med en moderat til svær demenssygdom. Det betyder også at 5 af vores 7 afdelinger er skærmede afdelinger, hvor vi gør en dyd ud af at imødekomme de enkelte behov hos mennesker med demenssygdomme og vores formål er at skabe et trygt og overskueligt miljø, hvor vi gennem personcentreret omsorg giver det enkelte menneske den nødvendige pleje og støtte.  

Kommunens Kompetencecenter for Demens er også placeret her i huset, og er med til at understøtte den personcentrede omsorg.  

Vi har også en lille hjemmeplejegruppe, hvor vi servicerer de omkringliggende centernære boliger. Derudover har vi vores daghjem, aktivitetscenter, køkken, teknisk service, rengøring, sygeplejersker og administrative medarbejdere. Desuden har vi et meget berigende og velfungerende samarbejde med mange frivillige, der dagligt gør en stor indsats for vores beboere og de mennesker som færdes hos os.  

 

Vi er meget optaget af og har fokus på, at vi skaber velfærd i samarbejde med beboerne, pårørende og det omgivende samfund. Vi søger derfor dig som leder, fordi du er optaget af det relationelle arbejde og nysgerrig overfor andres perspektiver.  

 

Du søger mere end en karrieremulighed  

Personligt og fagligt får du energi af at yde involverende og empatisk ledelse. På Guderup Plejecenter møder du engagerede medarbejdere og ledere, som bifalder at du: 

 

  • Tager del i det daglige liv på plejecenteret og er synlig for alle. Du stopper op og snakker med beboere, pårørende og medarbejdere, som du møder på din vej. Du tager tydeligt ansvar og interesserer dig for det, der sker i nuet for vores beboere og medarbejdere døgnet rundt.  
  • Giver feedback i forhold til borgeroplevet og faglig kvalitet. Du er nysgerrig på beboernes og de pårørendes oplevelser og vægter medarbejderens kompetenceudvikling højt. Du brænder også for at sikre, at beboerne der bor på plejecenteret, får et værdigt liv med udgangspunkt i vores kerneopgave "Livet leves hele livet" og kommunens Værdighedspolitik.  
  • Helt naturligt ser Guderup Plejecenter som et samlingspunkt for vores lokalområde. Du er med til at invitere samarbejdspartnere og naboer indenfor for at blive en aktiv del af plejecenteret.  
  • Ser perspektiver på vores pleje, behandling og kontakt med beboere, pårørende, medarbejdere og frivillige ud fra den personcentrede omsorgsteori, og kan trives i metaforisk verden hvor vi ser hvert enkelt menneske som en unik blomst der skal vandes og gødes for at trives.  
  • Har lyst til og mode på at skubbe til rammerne sammen med vores medarbejdere, så kan vi skabe en attraktiv arbejdsplads.  
  • Når vi andre ser, hvor meget du har gang i på en dag, sveder vi måske på dine vegne, men det behøver vi ikke. Du får faktisk energi af at have flere opgaver i gang. Og du får energi af at være i kontakt med mange forskellige mennesker, skubbe til udvikling og læring samt tage en udfordring op, selvom den kan være svær.  

 

Du kan have masser eller nogen ledelseserfaring. Det er vigtigt, at du som leder har en sundhedsfaglig indsigt, og at du er åben, ærlig, nysgerrig og gerne struktureret i dit arbejde. Du vil være leder for ca. 30 medarbejdere. Du har lyst til at være med til at sætte præg på fremtidens Guderup med fokus på personcentret omsorg sammen med centerlederen og de øvrige daglige ledere på plejecenteret. Sammen udgør vi en ledergruppe, hvor alle er teamplayere og er villige til at reflektere og arbejde med vores personlige udvikling som ledere.  

 

Oplever vi udfordringer? 

Ja, det gør vi. I en kontakt foranderlig verden stilles der kontakt nye krav til os som kommune og plejecenter – og det er ikke altid lige let. Det er derfor vigtigt, at du bidrager med dit overblik, din tålmodighed og din evne til at samarbejde.  

 

Brug for mere information? 

Du er meget velkommen til at kontakt os for at høre mere om stillingen ved at kontakte centerleder Ulla Sarsgaard på tlf. 27 90 44 33  

 

Vil du være vores leder? 

Matcher vores ønsker til en daglig leder, med det du kan og vil bidrage med? Og er du indstillet på at samarbejde og være ambitiøs med sin ledelse døgnet rundt? Så send os din ansøgning. Den vil vi glæde os til at læse.  

 

Start på ansættelse er den 1. august 2024. 

 

I forbindelse med ansættelsessamtalerne skal du forvente at arbejde ud fra en relevant case. Du får forberedelsestid til samtalen.  

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.  

 

Ansøgningsfrist den 16. juni 2024. 

Vi afholder ansættelsessamtaler den 18. juni 2024 i tidsrummet 16-20. 

 

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion og etnisk baggrund til at søge jobbet.  

 


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=b5a37753)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Sønderborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Sønderborg Kommune - Guderup Plejecenter, Parkvej, 6430 Nordborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 16-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6060473

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet