Auto-Jensen har øens bedst klargjorte biler

Foto: Privat. 2. generation og nuværende indehaver af Auto-Jensen, Thomas Jensen.
Profilbillede

Thomas Jensen har med sin livslange interesse for biler - og med sine forældre som tidligere indehavere af den virksomhed, han selv står i spidsen for idag - altid haft en mekaniker gemt i sig.

Fra barnsben var Thomas med på forældrenes værksted. 
Dengang hed det også Auto-Jensen.
Thomas lærte hurtigt, hvordan en kost skulle vende og hvilke praktiske tjanser - der unægteligt altid er mange af på et værksted - kunne udføres af en ung knægt.

Da Thomas blev teenager, brugte han al sin fritid på at skrue i biler.
Efter endt uddannelse blev han selvsagt ansat som mekaniker.

“Som den yngste af 3 brødre - og den eneste, der altid har haft olie på hænderne - var det mig, der skulle drive virksomheden videre efter vores forældre”, fortæller Thomas og refererer til de mange timer han i sin opvækst har brugt med hænder og hoved under kølerhjelmen.

Foto: Privat // Auto-Jensen i Nordborg på Als tilbyder service på alle bilmærker og bilmodeller.

Til trods for sin uddannelse som elektromekaniker, er det ikke meget, Thomas skruer i bilerne den dag idag.

Dét har han i stedet sine to ansatte og udlærte mekanikere til.

“Det er til gengæld mig, der snakker med kunderne og står for salget af biler”, kommer det med et smil fra den selvstændige alsinger. 

“Arbejdsopgaverne har taget til gennem årene, og tingene stod til for længe - derfor ansatte jeg ekstra mandskab”, fortæller Thomas og tilføjer, at man hos Auto-Jensen gør rigtig meget ud af klargøringen af bilerne, inden de sendes videre.

Foto: Privat // Auto-Jensen er behjælpelige med at finde gode og nysynede biler til sine kunder i et fornuftigt prisleje.

Hos Auto-Jensen kan du finde en `rigtig god nysynet bil´ - som indehaveren selv udtrykker det. Og så endda i et prisleje, der starter omkring 20.-30.000 kr. 

“Vi har biler i alle prisklasser - hybrid, el, benzin og diesel - og vi udregner altid gode tilbud til vores kunder, hvis de i stedet overvejer at få repareret bilen, i stedet for at skifte den ud”, forsikrer en ærlig Thomas, mens han understreger sin taknemmelighed for alle de kunder, der efter hans overtagelse af Auto-Jensen, fortsat er at finde i det faste klientel.

“Mine forældre skabte en sund virksomhed med en god omtale og et godt ry. Det er en fornøjelse at opleve - og gense - de kunder, som også kom med deres biler på værkstedet dengang”, lyder det fra Thomas, der efterfølgende konkluderer på godt sønderjysk:

“Vores trofaste kunder og `mund-til-mund-omtale´ er helt klart årsagen til, at Auto-Jensen er, hvor det er idag”.

Foto: Privat // Auto-Jensen har erfarne og veluddannede fagspecialister med en høj integritet, som udmunder sig i kvalitetsarbejde. De klargør og servicerer biler på eget værksted, hvor de anvender nogle af markedets bedste reservedele.

Den ene af mekanikerne hos Auto-Jensen har specialiseret sig i rust- og pladearbejde. En vigtig faktor, når man til stadighed får ældre biler ind på liften, som enten skal klargøres til syn eller salg. 

Arbejdsopgaver, såsom skift af tandrem og toppakning, skift, sporing og afbalancering af dæk, udbedring af skader, samt andre mindre eller større reparationer, tilbydes ligeledes i værkstedet hos Auto-Jensen.

På udkig efter en brugt bil?
Eller et godt værkstedstilbud?

Gi´ Thomas et kald - eller kør ind forbi Auto-Jensen på Mads Clausens Vej 2

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Redaktionen
False {
}